Почистване и извозване на отпадъци до депо в София

Почистване и извозване на отпадъци от жилища съчетани с хамалски услуги в София. Погледнете нашите цени за извозване на отпадъци в София. Постоянно актуализираме цените и ги спазваме. След студените зимни месеци мнозина искат да почистят домовете си и за това могат да им съдействат бригадите за хамалски услуги в София. Други искат да почистят наследено жилище, в което отдавна не е живял никой.

Хамалите имат ангажимента да изнесат боклуците от жилището и да почистят. Обадете се и подайте заявка за почистване. Споделете какво точно искате да направят хамалите и уточнете деня, в който трябва да дойдат.

Почистване и извозване на отпадъци до депо

Те ще са точни и ще се заемат с изнасянето на по-големите боклуци.  При предварителния разговор кажете на бригадата за хамалски услуги в София какво искате да се случи с мебелите в жилището.

Мнозина наследници искат да се отърват от всичко в жилището, което са наследили.

Затова хамалите идват на място с транспорт, който може да събере по-голям товар. Хамалите ще се заемат с демонтирането на големите мебели. Вещите ще започнат да събират в полиетиленови чували. Тези мебели, които не могат да бъдат разглобени, ще бъдат натрошени и също събрани в чували. На практика ще изпразнят напълно всички помещения в жилището и ще се заемат с почистване и дезинфекция.

Това е абсолютно наложително, защото жилището не е използвано дълго време и хигиената в него не е била поддържана. Не е известно какво точно се е случвало вътре и какви насекоми и гризачи са се заселвали там. Това е валидно, особено за жилище, в което са живели възрастни хора, които не са способни да поддържат редовно добра хигиена.

Хамалите ще си донесат необходимите препарати и ще се заемат с обработката на всички повърхности.

След като приключат с това, ще транспортират всичко събрано от жилището до сметището. Мебелите ще оставят в депото за рециклиране на мебели, а вещите –  на сметището за битови отпадъци.

Цената на услугата е изключително достъпна и няма смисъл вие да си губите времето с тази задача. След почистването на хамалите ще можете спокойно да нанесете своите мебели или да се заемете с ремонтни дейности, ако сте планирали такива. В случай на ремонт, отново можете да повикате бригадата за хамалски услуги в София да извозва строителните отпадъци регулярно до депото.

Почистването на жилище отнема време и е препоръчително с него да се заемат професионалисти.

1 thought on “Почистване и извозване на отпадъци до депо”

  1. Добринка Спиридонова

    Искам да изразя благодарността си към фирмата! Много точни и коректни! Бяхме поръчали нови мебели и трябваше да изхвърлим старите! Предварително бях уговорила 10.00 ч. в неделя като час за изнасяне на старите мебели от depo.bg! При уговорка за доставката на новите мебели между 10.00 и 12.00 ч., ни се обадиха в 8.45 ч., че мебелите пристигат до 30 мин., т.е. по-рано с около 1 час. След тел. разговор с depo.bg с една много любезна дама, хамалите бяха тук почти по едно и също време с камиона от мебелния магазин! Всичко се случи за половин час – изнесоха старите и качиха новите мебели! Просто съм възхитена, да го бях планирала така – нямаше да стане толкова точно! Браво и поздравления за depo.bg!!! Препоръчвам на всички нуждаещи се от подобни услуги, да се свържат с тази фирма!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.