Платено извозване на отпадъци

Фирма за извозване на стара бяла техника и мебели 0888 02 1111

Какво може да бъде по-просто, от извозване на стара бяла техника и мебели за утилизация ще попитате вие? Да и каква е въобще тази нова дума «утилизация»?! Счупената перална машина, излиза от строя, на баба ютията също и ние просто трябва да ги изхвърлим, като боклук.

Извозване на стара бяла техника и мебели
Извозване на стара бяла техника и мебели

Изнасяне на 6 електроуреда ВСЕКИ ДЕН БЕЗПЛАТНО!!!

Изнасяне на 5 електроуреда за 10 лв.

Изнасяне на 4 електроуреда за 20 лв.

Изнасяне на 3 електроуреда за 25 лв.

Изнасяне на 2 електроуредa за 30 лв.

Изнасяне на 1 електроуред за 40 лв.

За огромно наше съжаление много жители на столицата и други градове, разбира се именно това правят! И тук веднага изниква логичният въпрос: какво да направим? Навярно сте чували за услугата извозване на стара бяла техника и мебели?! Ако отговорът е „да“, тогава може да потърсите Депо за изнасяне и изхвърляне на мебели и битова техника! Утилизацията на хладилник, перална машина и друга едра бяла техника е пряко тяхно задължение.

Хамалите знаят, че вие не знаете, къде да денете старите си вещи, а те в контейнерите за боклук пред вашият дом няма да се поберат. Искате някои да ги изнесе, изхвърли и край на всичко! Но, да видим какво става, след като изхвърлим нашата бяла техника на градското сметище просто ей така… Тя там просто ръждясва и «гние» с дни, месеци и години, докато може да се рециклира и да се ползва повторно.

Изхвърляне на стара бяла техника и мебели
Изхвърляне на стара бяла техника и мебели

Фирмите за хамалски услуги ще ви предоставят много услуги по извозване на стара бяла техника и мебели от всяко ваше помещение.

Хамалите ще изнесат всичко, което не ви е нужно, освен това те притежават специални инструменти и техника за извозване на крупно габаритни товари. В техните бригади са назначени истински професионалисти, които за броени минути ще се справят с вашият наболял проблем.

Избирайки ги, при извозване на стара бяла техника и мебели вие ще получите:
– Ниска цена;
– Качествено изпълнена работа;

Изнасяне на стара бяла техника и мебели
Изнасяне на стара бяла техника и мебели

– Акуратност;
– Професионализъм;
– Оперативност;

Хамалите ще ви предоставят акт с описание на предметите при извозване на стара бяла техника и мебели от вашия дом, а вие ще бъдете сигурни, че работата е свършена по всички правила за безопасност.

Днес в интернет може да намерите десетки фирми, предлагащи услуги по утилизация на битова техника, но дали ще ви предоставят всички съпътстващи документи, потвърждаващи, че вашата стара перална машина или хладилник са били действително утилизирани по всички правила, а не оставени до контейнерите на съседни райони!

Извозване на стара бяла техника и мебели е пряко задължение на професионалните хамали.

1 thought on “Извозване на стара бяла техника и мебели”

  1. radovslav

    Евтина и коректна фирма с професионалисти за демонтиране и изнасяне на мебели – Браво!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.