Лесно решение

Как да изхвърлите и извозите дограма и врати? Това е въпрос, който може да изглежда сложен, но с помощта на фирмата ни за извозване “Depo.Bg”, всичко става лесно и бързо. Разполагаме с опитни момчета, които знаят как да свършат работата професионално и ефективно. Извозваме дограма, прозорци, врати и каси в София.

Какво правим

Фирмата ни за изхвърляне на дограма и врати предлага пълно обслужване. Нашите хора за извозване идват на място, демонтират старите дограми и врати, изнасят ги и ги товарят в нашия камион. Извозваме всичко до депо за отпадъци, където се извършва рециклиране. Изхвърляме и всички дребни отпадъци, които остават след демонтажа. Ако има нужда, нашите хамали за извозване помитат и измиват мястото след работата.

Как да изхвърлите и извозите дограма и врати?

Как да изхвърлите и извозите дограма и врати

  1. Демонтаж на дограмите и вратите. Нашите момчета за демонтаж ще премахнат старите дограми и врати бързо и безопасно. Демонтираните части се събират на едно място за лесно изнасяне.
  2. Изнасяне от мястото. След демонтажа, изнасяме всички части пеша, дори от висок етаж. Работим внимателно, за да не повредим нищо в сградата.
  3. Товарене в камион. Товарим всичко в нашия камион за извозване на отпадъци. Подреждането не е необходимо, защото се извозват до депо за рециклиране.
  4. Извозване до депо. Извозваме отпадъците до лицензирано депо за рециклиране. Така се грижим и за околната среда.
  5. Помитане и почистване. Ако има нужда, нашите момчета за извозване помитат и измиват мястото след изнасянето на отпадъците. Използваме препарати за дезинфекция, ако е необходимо.

Фирмата ни за извозване “Depo.Bg” е готова да помогне на всеки, който има нужда от помощ при как да изхвърлите и извозите дограма и врати. Обадете се на нас на телефон 0888 02 1111 и ще уредим всичко вместо вас. Работим в София и областта.

Важните ЧЗВ за изхвърлите и извозите дограма и врати

Какви материали се приемат за изхвърляне и извозване?

Изхвърляме и извозваме дограма и врати от дърво, алуминий и PVC. Няма проблем, ако има стъкла. Също така приемаме и дребни отпадъци, останали след демонтажа. Всичко се събира в здрави чували и се товари в камиона. Извозваме до лицензирано депо за рециклиране.

Колко време отнема процесът?

Обикновено демонтажът и извозването на дограма и врати отнема няколко часа. Зависи от броя на дограмите и вратите и достъпа до мястото. След демонтажа, изнасяме отпадъците пеша и ги товарим в камиона. Камионът се натоварва и отпадъците се извозват до депото. Всичко става бързо и безпроблемно.

Какво включва услугата по почистване?

След като изнесем дограмата и вратите, почистваме мястото. Помитаме и измиваме, ако е необходимо. Използваме препарати за дезинфекция, ако има нужда. Всички дребни отпадъци се събират в чували. Почистването е част от услугата и се извършва на място.

Какви са цените за извозване?

Цените за извозване на дограма и врати зависят от количеството и обема на отпадъците. Даваме конкурентни цени за всяка услуга. Важно е да се свържете за конкретна оферта. Предлагаме изгодни условия и бързо обслужване. Извозваме всичко до лицензирано депо.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.