Меню Затваряне

Изхвърля мебели и боклуци от апартаменти, къщи и дворове

Предлагаме пакетни цени за почистване на апартаменти от боклуци и вехтории. Извозване на стари мебели и битови отпадъци в София и региона. След снимката са изложени приблизителни цени на предлаганите услуги от DEPO.BG

Евтино изхвърля мебели и боклуци

Изнасяне на стара холна гарнитура 40 – 60 лв.

В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Изнасяне на стара секция 40 – 60 лв.

В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на едностаен апартамент 60 – 80 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на двустаен апартамент 120 – 140 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на тристаен апартамент 160 – 180 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.

В условията на големия град, избавянето от старите мебели, от ненужната и повредена електроника предимно носи много проблеми. Вие не знаете къде да денете ненужните огромни предмети? Вие преди никога не сте се сблъсквали с подобни проблеми? Тогава не се опитвайте да го правите сами. Самостоятелно едва ли, ще се справите с ненужните вещи, защото не всеки знае къде да остави мебелите, които вече не ви трябват, а да ги хвърлите в кофата за боклук не става, защото ще бъдете изправени пред административно наказание или глоба.

Опитвайки се да се справите самостоятелно с този проблем, вие може да загубите много пари и ценно време. Да се избавите от ненужните вещи и да ги отнесете до специален полигон, където ще бъдат унищожени, ще ви помогнат служителите на всяка фирма за хамалски услуги. Професионално и компетентно те без проблем ще решат всички въпроси по отношение на рециклирането.

Хамалите ще изнесат всички ваши стари мебели, дефектни уреди като: хладилник, пералня машина, електрическа и газова печка, микровълнова печка и др. Ако на рециклиране подлежи и музикален инструмент като пиано, то също ще бъде изнесено. Тези специалисти ще ви помогнат да се отървете дори от вашият стар климатик. Те ще ви предоставят услуги за демонтаж и изкъртване/изнасяне на стар санитарен фаянс, както и други неподходящи неща, които се трупат в продължение на години във вашия дом.

Ето един списък с услуги, които може да ползвате:

    – Изнасяне и извозване на стари мебели;

    – Изнасяне за утилизация хладилници и перални машини;

    – Отстраняване и изнасяне на стар фаянс;

    – Изнасяне за рециклиране на музикални инструменти;

Предварително е необходимо да подадете поръчка, за да може да се вземе предвид обема на работа, да се определи товароподемността на камиона, броя на хамалите, които ще са необходими за извършване на работата. Също трябва да се уточни адреса, етажа, наличието или липсата на асансьор.

Хамалите акуратно ще изнесат всичките ви мебели и други ненужни вещи, като нито стените или вратите, ще имат някакви повреди. Същите услуги, които предлагаме и изхвърляне на мебели и офис оборудване в офиса. Ако е необходимо, те могат да поемат доставката на нови мебели, ако сте ги купили вече, а нямате транспорт и кой да ги сглоби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.