Почистване на апартаменти от стари мебели и боклуци

Депо.Бг предлага професионален демонтаж на стари мебели и цялостно почистване на апартаменти от едрогабаритни отпадъци. Събиране на дребни битови отпадъци в чували, товарене и извозване до депо.Цени за почистване на апартаменти

Извозване и почистване на апартаментиКолко скъп ни е стария шкаф, какви приятни спомени имаме с любимия диван, но със старите мебели рано или късно се налага да се разделим. Вие сте решили да обновите своя интериор или се местите в нов дом и не желаете да взимате със себе си никакви стари вещи. В подобни случаи, пред вас неизбежно стои задачата: какво да правим с тях? Разбира се, няма как да ги хванем и изхвърлим навън, без да ги демонтираме и да ползваме помощта на някои друг за правилна утилизация. Но, как да осъществим това на практика? Не става въпрос за това, че старата мебел може да е ракла, легло или хладилник, мебелите могат да бъдат тежки и грамадни. Необходимо да знаем, че стари мебели и битови отпадъци от почистване на апартаменти, тавани и мазета не могат да бъдат оставени до контейнера за боклук.

Събиране и извозване от апартаментиНай-доброто решение е да ползвате услугите на хамалите от Депо.Бг, които ще дойдат със собствен транспорт, на който ще бъдат извозени старите ви мебели. Освен това те ще демонтират всички онези мебели подлежащи на демонтаж, а вие няма да бъдете заангажирани с нищо. В резултат на това вие можете да се заемете с нещо по-приятно, вместо да се притеснявате как и къде ще утилизирате старите си мебели. Вие спокойно ще можете да планирате почивните си дни, за да свършите нещо по-важно и ползотворно. А, тази не лека задача ще можете да поверите на фирма за хамалски услуги. И ще загубите за извозване на крупно габаритните стари мебели само няколко минути, които ще са ви нужни затова да подадете своята заявка и да изчакате опитните хамали и такелажници да изнесат ненужните ви вещи.

Почистване на апартаменти Трябва да отбележим, че проблема с утилизацията на стари мебели стои не само пред частни, но и пред корпоративни клиенти. И може да си представите даже голямата сложност, отчитайки например, че в офиса ви има доста едро габаритна мебел. Огромните сейфове дори е сложно да преместим от мястото им, а да не говорим ако трябва да го изнесем и смъкнем по етажите, да го натоварим и извозим. Именно затова помощта на професионалните хамали е от огромно значение, защото те ще ви окажат комплексни услуги за почистване на апартаменти и утилизация на всякакъв вид мебели или битова техника от тавани и мазета в София. За тях не са проблем нито старите, скърцащи скринове, нито пералня или съдомиялна машина или тежък сейф до няколко стотин килограма. Всичко, което се изисква от клиентите е да укажат количеството мебели подлежащи на утилизация, както да изберат и време, в което да пристигнат специалистите. Вие ще се удивите, за колко бързо време ще можете да се избавите от ненужните вещи и да освободите място за новото и съвременно обзавеждане.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.