Демонтаж на кухненски шкафове и изхвърляне от жилища в София

Демонтаж на кухненски шкафове и изхвърляне

Кухненски шкафове за демонтаж

Днес, услугата по демонтаж на кухненски шкафове и изхвърляне, става все по необходима. Но, тя неминуемо води до: „Къде да намерим фирма, която да изпълни работата – утилизация на кухненски шкафове, дивани, маси и столове?“

За утилизация на мебели, до не отдавна, никои и не мислеше дори този вид услуга, не съществуваше. Предимно въпросът: «Къде да денем старите си мебели?», си задават мнозина, когато им се налага ремонт на жилище, вила или офис. Преди няколко десетилетия хората, след като купят нови мебели са изхвърляли старите или са ги изгаряли.

Но, в съвременният свят отпадъците вече се рециклират и от тях се изработват много полезни вещи. Какво означава процесът на рециклиране? След демонтиране, изнасяне и извозване на вашите мебели до полигон, за рециклиране, те се сортират, като от тях се отделят металните и стъклени елементи. След това от дървесината се изработват материали за производство на ПДЧ или МДФ. Преди десетки години старите мебели са били изгаряни, а днес се използват във всички сфери на промишлеността и селското стопанство.

Демонтаж на долен кухненски шкафов с изхвърляне
Демонтаж на кухненски долен шкаф

Затова демонтажа на кухненски шкафове, изхвърлянето и утилизацията им е професионално занятие, което трябва да бъде извършено от внимателни, опитни и знаещи хора. Мнозина са с нагласата да подменят своето кухненско обзавеждане и в това не леко занимание ще ви помогнат професионалните хамали.

Професионалистите умеят да демонтират всякакъв вид мебели, защото притежават висока квалификация, позволяваща им да демонтират и изнесат от дома ви не само кухненското обзавеждане, но и старото пиано, роял, диван, легло, маса, секция, ракла и др. Мебелите могат да бъдат изхвърлени, като отпадък или да се възползвате от утилизация?

При хамалите можете да поръчате услугата изхвърляне на стари мебели от бригада в София демонтаж на кухненски шкафове и изхвърляне на излезлите в негодност предмети, както и утилизация на диван и кресла. Извозването и утилизацията на хладилник също е, актуална услуга за тези, които не могат или не искат да се занимават с изнасянето на тежки битови прибори. Възможно е, да бъде извършена следната услуга, като извозване и утилизация на всички мебели от жилището или частично, при преместване или продажба на имот. Утилизацията на перални и съдомиялни машини също може да бъде извършена, заедно с всички кухненски мебели преди ремонт на кухненското помещение.

Демонтаж на кухненски шкафове в София
Демонтира всякакви шкафове в кухнята

Извозването на старите мебели се извършва след техният демонтаж, при условие, че са едро габаритни. Затова не е необходимо, да се опитвате да ги вдигате самостоятелно, а просто се доверете на професионалистите.

Извозването на демонтираните стари кухненски шкафове преминава по следният начин: бригадата хамали пристига до вашият дом, като тя може да се състои от един до четирима човека. Предимно количеството работници зависи от сложността и обема на поръчката. Добре е предварително да сте указали теглото на вещите за извозване, за да се предвиди, не само броя работни ръце, но и товароподемността на транспорта.

Преди да се извърши демонтаж на кухненски шкафове и изхвърляне е нужно, предварително да се извадят всички вещи и посуда от тях. На хамалите можете да поверите и извозването на всички стари мебели, излезли в негодност.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.